HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
ingyenes szexhirdetések, szexpartnerek
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Vibrátor vagy műpénisz?

Vibrátor vagy műpénisz? A kettő nem ugyanaz.

A műpénisz, mint a neve is mutatja pénisz alakú, és nem vibrál, viszont hatása majdnem olyan, mint az igazié. Puha, hajlítható, szilikonból készül. A vibrátor viszont kemény műanyagból készül, és formája többféle lehet. Általában elemmel működik, és nagyon sokfélét lehet találni az szexshopokban. Mind a kettő hasznos lehet, de a férfi ékességét egyik sem helyettesítheti. De azt jó tudni, hogy mind a kettő feldobhatja szexuális életünket. Egy kis önkielégítés vibrátorral a másik előtt, és már azonnal meg van a hatása.

Vibrátorok közül hatalmas a választék. Létezik egyfejes vibrátor és kétfejes, amely tudja a popsi ingerlését is, de ha megfordítjuk, akkor a hüvelyt és a csiklót egyaránt izgatja. Első használatnál azonban legkisebb fokozatra kapcsoljuk, hogy szokjuk a tárgyat, és kezdjük el élvezni a hatását. Használhatjuk úgy is, hogy combunk közé szorítjuk, és kezeinkkel simogatjuk magunkat.

Ha azért használjuk, mert egyedül vagyunk, vagy azért, hogy párkapcsolatunkat dobjuk fel vele, tudnunk kell használni, ezért gyakoroljon minél többet az ember.

nice.hu

2008.09.22. 11:14
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: