HIRDETÉS
ingyenes szexhirdetések, szexpartnerek
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Szex mindenhol

Hallottál már róla, ki is próbálnád már, de még kételkedsz: tényleg erotikus és biztonságos – a fenébe is, legális ez? Megvannak a válaszaink – egyenesen a szakértőktől! „25 éve tartó praxisom alatt még nem találkoztam olyan beteggel, aki olyan betegséggel fordult volna hozzám, amit a szabadban kapott volna el szex közben,”, állítja Suzanne Merill-Nach nőgyógyász, az orvostudományok doktora. A természetkedvelők szembesülhetnek a tölgyfa és a borostyán mérgezés egy csekély (de kiküszöbölhető) kockázatával, allergiás reakcióval, amit más növények válthatnak ki, vagy a rovarok, férgek olyan helyre kerülhetnek, ahová nem szabadna.

„És ha a tengerparti szexet fontolgatjátok, figyeljetek, készüljetek fel a homok dörzsölésére!”. Egy másik tényező: „Majdnem minden állam törvénykezik a szabadban való szeretkezésről,”, mondja Sandor Gardos, Ph.D., a Mypleasure.com alapítója. „Habár ez tényleg attól függ, hogy mennyire botrányos a helyzet, és igazán nem nehéz kibeszélni magatokat a rendőrök előtt, hogy ne tartóztassanak le, illetve ne büntessenek meg titeket. Használd az ítélőképességed!”. Tehát, végy egy takarót, légy diszkrét és menj, élvezd a nagyszerű szabadteret a pároddal!

A magasság-élvezők klubja: csatlakozni kellene?

Nem megdöbbentő tény, hogy az iciri-piciri repülőgépi fürdőszobák nem éppen szeretkezésre lettek kitalálva – nehezen fér el benne egy ember is, nemhogy kettő. Maximum manőverezéssel lehet megoldani: az egyik lábaddal a vécén támaszkodj, miközben a párod hátulról karol át, hatol beléd. „A kulcsszó a diszkréció,”, teszi hozzá Gardos. „Tervezzétek meg előre: egyikőtök pár perccel a másik előtt foglalja el a fürdőszobát; ilyenkor a gyors numera az ideális.”. Brandon Hamm szerint, aki a JetBlue Airways szóvivője, a légi kísérők diszkréten kezelik a fedélzeti szexet; általában megkérik az érintetteket, hogy fejezzék be az effajta viselkedést, mert a többi utast kényelmetlen helyzetbe hozhatják ezzel. Tehát vágjatok bele és kockáztassatok, de legyetek trükkösek és készüljetek fel arra, hogy felszólíthatnak titeket a helyetek elfoglalására, így a visszahátrálásra!


szextra.hu

2008.02.06. 12:22
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: