HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
ingyenes szexhirdetések, szexpartnerek
 


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Gyors szex

Ha nem akarod hosszan elnyújtani, vagy egyszerűen csak nincs időd egy hosszabb szexre, akkor válaszd a gyors menetet. A megfelelő időben és helyen, a megfelelő partnerre akár még a hosszú szeretkezésnél is kielégítőbb lehet.


Az a titka az egésznek, hogy mindketten egyszerre legyetek felizgulva! Ugyanis a gyors szex varázsa a spontaneitás, és hogy az előjáték mindössze annyiból áll, hogy azt mondod a másiknak: „Most azonnal akarlak!”. Persze ennek is csak akkor nagy a hatása, ha másként is szexeltek. Ha mindig csak a gyors menetet kapjátok elő, akkor egy idő után ez is leveszti a varázsát.


Akkor a leghatásosabb, ha csak félig vagy meztelen, amit nem feltétlenül szükséges levenned, azt hagy magadon! A pasik imádják a gyors szexet, így ha kedved támad hozzá, kezdeményezz bátran, mert nem kell visszautasítástól tartanod. Azonkívül rendkívül feszültségoldó, és kiszabadítja az állatias ösztönöket.


Ideális akkor, ha:

- mindketten egy hosszú és fárasztó napon vagytok túl, de nem akartok lemondani a szexről sem

- ha mindketten fel vagytok már izgulva, és nem kell az előjátékkal bajlódnotok

- ha épp nyilvános helyen vagytok, és majd meghaltok egy kis szexért


Egy-két tipp a gyors szexhez:


Ha egy helyen dolgoztok, és megkívánjátok egymást, nincs is jobb a gyors szexnél ilyenkor. (De ne próbáljátok ki, ha bármikor rátok nyithatnak, mert könnyen az állásotokkal játszhattok). A nő dőljön hátra a székben, a férfi térdeljen elé, és segítsd azzal, hogy a lábaddal átkarolod a fenekét.


Ne csak pusztán közösülésben gondolkodjatok. Az orális szex is belefér a gyors szex kereteibe. Húzd félre a bugyidat, és már mehet is minden a maga útján. Te is megteheted partnereddel ugyan ezt és rögtön jobb hangulatban indultok reggel dolgozni!


Ilyenkor a legkényelmesebb póz, ha hátulról csináljátok. Minimális vetkőzést igényel és gyors orgazmust eredményez. A legjobb olyankor, amikor már szépen felöltözve épp készültök indulni a közeli bárba, ahol a barátaitok türelmetlenül várnak már rátok.


A lehetőségek száma végtelen. Próbáljátok ki parkban, repülőn, a liftben, folyóparton, a vonaton vagy akár az autóban.

rtlklub

2007.09.03. 17:35
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: