HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
ingyenes szexhirdetések, szexpartnerek
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

PÓRNÓ ÉS SZEX BOTRÁNYT OKOZHAT KELEMEN ANNA MINDENT FELTÁRÓ SZEX KÖNYVE!

Minden bizonnyal óriási botrányt kavar majd Havas Henrik hamarosan megjelenô könyve, amely a felsô tízezer szexuális szokásairól rántja le a leplet. A kötet fôhôse egy mindenki által ismert, dögös szexpartner médiaszemélyiség, aki kendôzetlenûl beszél a hazai hírességekhez fûzôdô intim viszonyáról, a velük folytatott vad orgiákról.
-Havas könyve rólam szól, és van benne minden ami kell: szex, botrány és drog- erôsített meg értesüléseinket Kelemen Anna.-Remélem, hogy sikerkönyv lesz belôle, mert elsôsorban a pénz miatt vállaltam a magánéltem legintimebb titkainak kiteregetését.

A könyv jelenleg a Méhkirálynô, K. A. története címen fut, noha a kiadó erre Annával kötött szerzôdést. Ennek is megvan a magyarázata.
- Azért kellet ezt a monogramot, illetve kitalált nevet használnunk, mert Kelemen Anna hónapokra eltûnt, amikor a kézirat egy része már a nyomdában volt. Ilyen formán nem tudtuk vele írásban is rögzíteni a személyiségi jogokra vonatkozó részt - magyarázta Brenyó József, az I.A.T Kiadó vezetôje.- A napokban azonban elôkerült - mint kiderült, elterelésen kellett részt vennie, hogy végleg kigyógyuljon a drogokból - , így a történet utolsó fejezeteiben már teljes névvel vállalja pikáns kalandjait. Remélem, hogy sikeres lesz a kötet, hiszen Havas Henrik már három éve nem jelentetett meg könyvet, a Méhkirálynô pedig mindenképpen színvonalas és igen izgalmas olvasmány.

dreamszex.hu

2007.09.03. 00:33
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: