HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
ingyenes szexhirdetések, szexpartnerek
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Paris Hilton az év szex-sztárja

Paris Hilton a Playboy címlapján? A kérdés talán csak azért meglepő, mert a szállodalánc örökös topmodell sose állt a lap fotósának a kamerája elé.
Ennek ellenére is az a "megtiszteltetés" érte, hogy a címlapra került, sőt, megválasztották az év legsikeresebb szex-sztárjának.
Természetesen mi másnak, mint nagysikerű és botrányos házi-pornófilmjének köszönheti ezt a sikert - már ha ezt lehet annak nevezni - mely az "Egy éjszaka Párizsban" címen lett ismert az Internetnek köszönhetően. A topmodell és barátai bizonyára nem is örülnek a Playboy megtisztelő kitüntetésének, még annak ellenére sem, hogy csak a címlapra került fel egy képe, és a belső oldalakon sem található róla meztelen fotó. Ha így lenne, az bizonyára pereskedést eredményezne, mivel Paris a címlapra kerüléshez sem járult hozzá, igaz meg se keresték hogy az engedélyét kérjék.
Hilton kisasszony olyan további sztárokkal versenyzett a megtisztelő címért és a címlapfotóért, mint Britney Spears, Naomi Campbell és Halle Berry. Ha másért nem, hát már csak ezért is büszke lehetne magára, hisz komoly ellenfeleket szorított maga mögé.

[LHP.HU]

2005.02.13. 13:13
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: