HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
ingyenes szexhirdetések, szexpartnerek
 


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Kinek jó a nőuralom?

Nem biztos viszont, hogy mindenhol így vannak ezzel a teremtés koronái. Egy venezuelai indián törzsnél szó szerint nőuralom van minden téren.

A warao indián törzsnél különös szokás van kialakulva évszázadok óta, és hiába a mai modern változások, a törzs megtartotta régi „jó” szokását. A kb. 15 ezer főt számláló népcsoportban, a nők hordják a nadrágot, a szó elvi és gyakorlati értelmében is. A férjek, a férfiak teljesen ki vannak szolgáltatva az asszonyoknak, egy szavuk sem lehet, sem beleszólásuk semmibe. A férjek a nők kunyhóiban laknak, és ők halásznak, vezetik a háztartást, és nevelik a gyerekeket.

A hétköznapi életük mellett viszont a szexuális életükben is alárendelt szerepet látnak el a warao férfiak. A nők határozzák meg a szex időpontját, csak az ők szexuális igényeik a mérvadók. Ezrét ezek a férfiak mesteri fokon értenek az előjátékhoz, a csikló izgatásához, a masszázshoz, és a fergeteges szeretkezéshez.

A férfiak mind soványabbak asszonyaiknál, ugyanis rengeteget dolgoznak, és a napi betevőjüket is a nők osszák be és adagolják ki. Egy férfi sorsa csak akkor fordul jobbra, ha a minőséig szex után sikerül lány utódot nemzenie, ha nem, nehéz sors vár rájuk. A megszületett lány utód örököl majd mindent anyjától, minden ingó és ingatlan vagyont.

Ezek után kicsit elgondolkodtató a mi társadalmi helyzetünk, hogy kinek mennyire fontos, és elsődleges, hogy ki is hordja a nadrágot a családban, bár a szexuális szokásokat tekintve, azt hiszem minden magyar nő álma egy ilyen férfi, aki az ágyban mindent megad, amire csak titkon is vágyik egy nő.

nice

2005.08.25. 23:00
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: